úterý 5. února 2019

Tak a dost!

Čau. Dneska jsem vážně napruženej. Jako co je moc je moc. Systém absolutně nefunguje. Oni mají vždycky čas. Vždyť jo kam chvátat. Ono se to nějako takto samo vyřeší.
Ano uhodli jste dnes bude řeč o našich oblíbených pánech v oranžovém, v traktorech či za volanty pluhů. SILNIČÁŘÍCH!

Včera jsem jel do Plzně s džusíkama pro potěr a vzal jsem to, asi jako každej kdo jede z Jihlavy, po D1 do Prahy a odtud přes pražský okruh na D5 a tradá do Plzně nasytit cizí děcka jablečnou šťávou. Takhle, až na těch dvě sta kilometrů, se to zdá oukej a jako celkem super den. Ale hovno hovno milý pane. Celou dobu jsem nejel víc jak 90, jelikož se nějakým blbům nechtělo vstávat a jít prohrnout silnice a nasypat je. Takže, nejen že se nedalo jet ale dokonce kvůli těmto samým pánům to nějakej kamion poslal do strouhy a já zkejsnul v koloně něco okolo hodiny.
Jasně říká že je to chyba řidiče, že měl prizpůsobit jízdu podmínkám na vozovce a bla bla bla. Prdlajs! Mělo to bejt dávno posolený a prohrnutý když snezelo celou noc a ne tak jak na fotce ( to jsem vážně fotil já, respektive přítelkyně od spolujezdce). No ale to není konec story.
No tak jsem přijel na první zastávku no a jelikož v městečku u Plzně taky neznají rolby, tak když jsem se otáčel v takové uličce k panelákům tak jsem tam zůstal viset jak kapr na háčku. Bylo až překvapující kolik dobrých lidí v této obci žije. Jeden pán mi půjčil gumové koberečky abych si je dal pod kola, že se snad pak rozjedu nepomohlo to ale chtěl pomoci. Pak stará paní, která mi půjčila lopatu a pohrabáč takovej abych se zkusil vyhrabat, taky marné ale snaha byla. Pak tu byl borec s plachtovou dodávkou co se mě snažil vytáhnout ale zjistil po několika pokusech, že by tam skončil sám, tak mě taky nechal. Pomohl až zastaveny JZDák s JohnDeerem, se kterým jsme nejdříve přetrhli lano, jelikož jsem byl moc těžkej, ale řetěz to pak vyřešil a já se dostal ze sněhového království na svobodu. Sice jsem měl asi tři hodiny zpoždění, ale dal jsem to a v šest jsem byl doma ( vstával jsem ve dvě) a úplně hotovej jsem lehnul a spal.

Kdesi před Plzní

Tímto bych chtěl udělat dvě věci. Zaprvé hrozně moc poděkovat všem účastníkům mého vysvobozování a také všem slušným a ukázněným řidičům. 
Zadruhé bych chtěl apelovat na obce, města a všechny správní organy co mají na starosti údržbu silnic a dálnic. Je to pozoruhodné, ale ano ten bílej svinec padá i na vaše pozemní komunikace. Tak s tím prosím počítejte a dělejte s tím něco! Díky.

Čau ahoj Vlada.



Zdroje obrázků: google.com a já sám

9 komentářů:

  1. Dík za odpověď. Sdílej mezi kámoše. Díky Vláďa

    OdpovědětVymazat
  2. Ostatní, nebojte se zapojit! Napište svůj názor na stav na našich silnicích. Rád odpovím

    OdpovědětVymazat
  3. Napadlo 10cm a hned je kalamita :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ne asi. Navic silničářů je málo tak se pak není čemu divit.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji všem za účast v diskuzi.

    OdpovědětVymazat
  6. Ale jde o to, že ty co ty rolby řídí za to nemůžou. Oni musí čekat až jim to někdo řekne, že mají jet

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Buďme slušní :)