pátek 1. února 2019

Nedaří se mi psát tak často

Ahoj všem. Tak jsem se zase po dlouhé odmlce dostal k tomu, že se sem kouknu a zase Vám něco strašně chytrýho řeknu.

A nejprve začnu asi důvodem moji absence. Je to pro to, že nemám čas jak Vy na to se flákat na netu a utrácet tam svůj čas. Ne tak zas nemůžu bejt tak zlej. Ne je to hlavně tím že jsem dost časově vytíženej a to nejen svojí prací zelináře ale taky brigádou kde zase točím volantem a rozvážim to kulatý "italský" žraso který není vůbec to za co se vydává, ale to je jiná kapitola. No a pak je tu taky moje kapela kde hraju a plus ještě můj sólo projekt ( one man projekt ). Takže toho času opravdu moc nemám a dostat se k psaní, který mě neuvěřitelně baví a proto mě štve, že na to nemám čas, je opravdu těžký. 

A pak je tu taky trochu tvůrčí krizička, ale nemyslím, že bude dlouhá. To já nemívám. Prostě jen poslední dobou něco složit, nebo vymyslet o čem psát je pro mě docela těžký. Teď vymyšlenej riff, akorát teda potřebuje text. No a pak ještě vymejšlejte co napsat sem. Jo! Proto tu teď blábolim o ničem! 

Taky mě štve, že si to přečtěte a není žádná odezva, tak mi to tu slouží spíš jako zpovědnice. No což už.

No tak aby se neřeklo, že jsem dnes nic zajímavýho nerekl, tak Vám povím alespoň něco. Dneska jsem jel svoji trasu někde v Orlických horách no mezi dvěma vesnicema byla taková krásná dlouhá silnice a tak jsem valil asi sto dvacet a když pak najednou vidím předemnou asi třista metrů daleko něco oranžovýho jako kdyby výstražnou vestu. Tak jsem začal zpomalovat az jsem u toho zastavil. Vylezu ven a tam na mě svejma nádhernýma očkama kouká hafan s vysílačkou na obojku a to oranžový co měl na sobě byla opravdu vesta a na ní telefoní číslo ( mimochodem hafan poslouchal na slovo, což jsem nepochopil když nejsem jeho pán ). Tak jsem vzal telefon a že na něj zavolám. Jenže mám tak výkonej telefon, že jsem neměl signál no tak jsem stopl auto s Pražákem vevnitř a řekl mu ať tam zavolá. Borec zavolal a dovolal se panu myslivcovi a pejska, jelikož to měl po cestě, mu dovezl. Tím pádem jsem si udělal další zářez do palubovky za dobrej skutek.

No a toť dnes vše. Snad mě brzo zase něco osvítí. A já cosi vyplodim. 

PS.: !!! VAROVÁNÍ !!! Silničáři si zase myslí že mráz a sníh silnice vynechá a napadá jen na louky, pole a lesy. Jezděte opatrně. 

Čau, Vláďa




Zdroj obrázků : Google.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Buďme slušní :)